Szarlotki i inne ciasta z jabłkami należą do ulubionych i najbardziej popularnych deserów o tej porze roku. Mamy więc dla Was kolejną propozycję na łatwe i pyszne ciasto – szarlotkę sypaną owsia ...
Marta
2746 wyświetleń
1
polubień
sty 21, 2021
Udostępnij
Co zrobić z zeszłorocznych ziemniaków, które często nie są już tak smakowite? Nasza podpowiedź – zróbcie kluski ziemniaczane kładzione! 🙂 Dodatek mąki jaglanej wzbogaca wartość odżywczą tego dan ...
Marta
2143 wyświetleń
0
polubień
maj 3, 2019
Udostępnij
Pieczywo bez glutenu może być smaczne i miękkie. Takie właśnie są nasze bezglutenowe bułki owsiano-jaglane. Polubiły je również dzieci. 🙂 Polecamy Wam do wypróbowania, bo domowe wypieki są najlepsze! ...
Marta
6823 wyświetleń
0
polubień
paź 26, 2018
Udostępnij
Przedstawiamy Wam przepis na bezglutenowe naleśniki doskonałe. Nasze naleśniki są miękkie i elastyczne, a smakują naprawdę przepysznie! Jak to zwykle u nas, jest to dodatkowo przepis bez jajek i mle ...
Marta
3467 wyświetleń
0
polubień
wrz 6, 2018
Udostępnij
Lato to czas, kiedy warto wykorzystywać owoce na wiele sposobów. My mamy dla Was przepis na pyszne knedle jaglane ze śliwkami. Oczywiście możecie użyć do nadziewania również innych sezonowych owoców. ...
Marta
3297 wyświetleń
0
polubień
sie 5, 2018
Udostępnij
Od jakiegoś czasu krążą w Internecie różne przepisy na chleb z kaszy gryczanej. Pomysł nam się spodobał i postanowiliśmy stworzyć swoją wersję. Nasz chleb z kaszy gryczanej wykonany jest z ekol ...
Marta
2872 wyświetleń
0
polubień
lip 4, 2018
Udostępnij
Dla smakoszy placków ziemniaczanych mamy kolejną ciekawą propozycję: placki ziemniaczano–marchewkowe. Dodatek marchewki wzbogaca to danie o cenne składniki. Zawiera ona dużo beta-karotenu, który zosta ...
Marta
3544 wyświetleń
0
polubień
kwi 18, 2018
Udostępnij
Christiane Schafer, Brigit Schafer Polskie tłumaczenie: Firma Księgarska Olesiejuk, 2013 Dobra książka dla rodziców małych alergików (i tych większych też) Zazwyczaj zagraniczne nazwiska autoró ...
17491 wyświetleń
0
polubień
mar 4, 2014
Udostępnij